Майже тиждень собака просидів у колодязі: що з ним стало

Порятунок чотирилапого: криворізькі поліцейські та рятувальники врятували життя знесиленому собаці

25 березня на лінію "102" звернулись небайдужі містяни та повідомили, що протягом минулого тижня чують жалібне скавчання собаки, але не розуміли звідки. Виявилось, що неподалік знаходиться колодязь глибиною приблизно 8 метрів, у який впав пес. Дивлячись на глибину, у тварини не було можливості вибратися самотужки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

Для допомоги поліцейські відділення поліції № 6 Криворізького районного управління поліції викликали рятувальників. Спільними зусиллями вони змогли дістати безсилого собаку.

"На щастя, чотирилапий травм не отримав. Його зігріли, нагодували, напоїли водою, тож зараз тваринка шукає люблячу родину", – зазначають поліцейські.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Місто Дніпро отримало партію автобусів з Італії

Результатом другого відрядження міського голови Дніпра Бориса Філатова до Мілана стали майже 40 автобусів. Про це мер міста повідомив у своїх соцмережах, інформує портал "Коментарі".

Читайте також: Опалення у Дніпрі відключать вже завтра: подробиці

У Дніпрі через очікуване підвищення середньодобової температури опалювальний сезон планують закінчити 28 березня. Про це під час брифінгу 26 березня повідомив директор комунального підприємства "Теплоенерго" Андрій Клименко, інформує портал "Коментарі". Подробиці – за посиланням.

У Дніпрі встановлюють перші в Україні колесовідбійні бруси: в чому їх перевага

Дніпро — перше місто в Україні, де з’явився колесовідбійний брус європейського зразка, який є найкращим на ринку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради. Для безпеки водіїв і пішоходів комунальники розпочали монтувати колесовідбійний брус на просп. Науки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися