Дитина зламала пальці на гойдалці на Дніпропетровщині: діставали рятувальники

Співробітники ДСНС надали допомогу дівчинці

Учора о 15:49 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що пальці дитини застрягли в гойдалці. Подія сталася в парку на проспекті Південний Інгулецького району міста Кривий Ріг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

По прибуттю до місця виклику співробітники ДСНС встановили, що під час гри рука дівчинки застрягла в гойдалці. Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання розтисли конструкції гойдалки та звільнили пальці дитини.

Дівчинку, 2018 року народження, з попереднім діагнозом перелом 4 та 5 пальця правої кісті, госпіталізовано до лікарні.

До робіт залучено 5 рятувальників та 1 одиниця аварійно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

До мешканців області звернулися газовики: що трапилося

Внаслідок ворожого обстрілу був пошкоджений надземний сталевий розподільний газопровід високого тиску в Нікопольському району області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровської філії "Газмережі".

Завдяки оперативним діям газовиків вдалося запобігти відключенню газопостачання 62 тис. споживачів у м.Нікополь.

Після ліквідації наслідків аварії, фахівці компанії почнуть відновлення розподілу газу 8 квітня.

"Просимо забезпечити безперешкодний доступ працівникам Дніпропетровської філії "Газмережі" до приміщень, територій, де розташоване газове обладнання, для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

Якщо споживача не було вдома у цей період, виконання пуску газу здійснюється за заявкою. Телефонуйте за номером: 104", – зазначають газовики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися