До мешканців області звернулися газовики: що трапилося

Окупанти перебили газопровід на Дніпропетровщині

Сьогодні внаслідок ворожого обстрілу був пошкоджений надземний сталевий розподільний газопровід високого тиску у с. Кам’янське Нікопольського району області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровської філії "Газмережі".

Фахівці АДС Дніпропетровської філії "Газмережі" зреагували миттєво і виїхали на місце аварії для її локалізації та ліквідації. Завдяки оперативним діям газовиків вдалося запобігти відключенню газопостачання 62 тис. споживачів у м.Нікополь.

Нині тимчасово припинене газопостачання для майже двох тисяч споживачів у с. Кам’янське, с. Придніпровське, с. Мусіївка Нікопольського району.

Після ліквідації наслідків аварії, фахівці компанії почнуть відновлення розподілу газу 8 квітня.

"Просимо забезпечити безперешкодний доступ працівникам Дніпропетровської філії "Газмережі" до приміщень, територій, де розташоване газове обладнання, для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

Якщо споживача не було вдома у цей період, виконання пуску газу здійснюється за заявкою. Телефонуйте за номером: 104", – зазначають газовики.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі нові табло відстежують не лише електротранспорт, а й автобуси

У Дніпрі встановлюють інформаційні табло нового покоління. Вони показують дані не тільки про рух трамваїв та тролейбусів, а й про автобусні маршрути. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспорту Дніпровської міської ради. Де їх встановлюють – читайте та дивіться за посиланням.

Читайте також: Весна прийшла у Дніпро: містяни діляться чудовими фото міста

У Дніпрі вже весна. Весна справжня, тепла, з квітами та теплими вечорами. Були у нас нещодавно і грози, що вже характерно для теплого сезону. Синоптики ж попереджають, що коливання температур в квітні все ж буде. А поки в місті тепло, то дніпряни діляться чудовими фото весіннього Дніпра. Дивіться за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися