У Дніпрі шукають свідків злочину

Поліція встановлює свідків злочину у місті Дніпро

Подія мала місце 1 квітня близько 21:30 на проспекті Петра Калнишевського в Індустріальному районі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області.

Того дня між чоловіками виникла сутичка, під час якої підозрюваний наніс двом потерпілим тілесні ушкодження. Чоловіків госпіталізували до лікарні, підозрюваного правоохоронці затримали.

З опублікованих у соціальних мережах відеоматеріалах відомо, що на місці події фігурант вибіг на проїжджу частину дороги проспекту Петра Калнишевського, 18 та намагався зупинити автомобіль, за описом схожий на модель "Ford Focus".

З метою пошуку свідків події поліція просить відгукнутися водія вказаного транспортного засобу за номером телефону: 0 (96) 752 29 61.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

До мешканців області звернулися газовики: що трапилося

Внаслідок ворожого обстрілу був пошкоджений надземний сталевий розподільний газопровід високого тиску в Нікопольському району області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровської філії "Газмережі".

Завдяки оперативним діям газовиків вдалося запобігти відключенню газопостачання 62 тис. споживачів у м.Нікополь.

Після ліквідації наслідків аварії, фахівці компанії почнуть відновлення розподілу газу 8 квітня.

"Просимо забезпечити безперешкодний доступ працівникам Дніпропетровської філії "Газмережі" до приміщень, територій, де розташоване газове обладнання, для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

Якщо споживача не було вдома у цей період, виконання пуску газу здійснюється за заявкою. Телефонуйте за номером: 104", – зазначають газовики.

Читайте також: Дитина зламала пальці на гойдалці на Дніпропетровщині: діставали рятувальники

Учора о 15:49 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що пальці дитини застрягли в гойдалці. Подія сталася в парку на проспекті Південний Інгулецького району міста Кривий Ріг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися