У Дніпрі енергетики ДТЕК переходять в посилений режим роботи

За прогнозами синоптиків ввечері 15 квітня та вночі 16 квітня очікується гроза

Енергетики в посиленому режимі готові ліквідовувати наслідки ймовірних аварій, якщо вони виникнуть у зв’язку з прогнозованими погодними умовами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДТЕК.

Енергетики нагадують мешканцям Дніпра: несприятливі погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередач.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі транспорт тиждень курсуватиме зі змінами

З 16 по 22 квітня 2024 року в зв’язку з ремонтом дорожнього покриття по вул. Богдана Хмельницького діятимуть зміни у русі громадського транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспорту Дніпровської міської ради.

Як курсуватиме транспорт на лівому березі – читайте за посиланням.

Читайте також: У Дніпрі та області оновили графіки аварійного відключення світла (адреси)

У ПрАТ "ПЕЕМ "Центральна енергетична компанія" опублікували перелік адрес, які потрапляють під графік аварійного відключення електроенергії, якщо такі будуть запроваджені по області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії. Коли вони запроваджуються та чому у них потрапляють одні й ті самі адреси – читайте за посиланням.

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень перехожому поліцейські Дніпра затримали 29-річного підозрюваного. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

Конфлікт між чоловіками виник біля одного з будинків по проспекту Героїв. 13 квітня близько 20:30 до поліції надійшло повідомлення про побиття чоловіка в Соборному районі міста. Правоохоронці з’ясували, що під час словесної перепалки 29-річний нападник вдарив 41-річного потерпілого по обличчю, після чого постраждалий впав на асфальт.

Яке покарання загрожує нападнику – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися