У Дніпрі сталася стрілянина біля кафе: стріляла неповнолітня дівчина

Усі причини та обставини події зʼясують слідчі в ході досудового розслідування

Поліція Дніпра відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій за участі неповнолітніх. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровського районного управління поліції.

27 квітня біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровському районі міста між неповнолітніми дівчатами виникла конфліктна ситуація, під час якої, за попередньою інформацією, 14-річна дівчина здійснила декілька пострілів з предмету, схожого на пістолет, в бік знайомої. В результаті 17-річна дівчина отримала тілесні ушкодження.

На місці працювала слідчо-оперативна група поліції. Наразі правоохоронці зʼясовують всі обставини події.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Гроші на ЗСУ чи в кишеню? У Дніпрі посадовців підозрюють в розтраті мільйонів на забезпеченні військових частин

8,5 млн грн збитків на забезпеченні військових частин: посадовці Дніпровської міської ради отримали підозри

Монокуляри нічного бачення, тепловізори, генератори та інше майно було придбане за завищеним цінами. Крім того, якісні та технічні характеристики поставленого товару не відповідали заявленим у договорах. Що загрожує посадовцям Дніпровської міської ради за скоєне – читайте за посиланням.

Читайте також: У центрі Дніпра з’явилися ворожі шеврони з триколорами: подробиці

У центрі Дніпра активісти вимагають демонтувати пам’ятник Герою Радянського Союзу Василю Маргелову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна". Як на ньому опинилися ворожі шеврони – читайте та дивіться за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися