У Дніпрі патрульні зупинили вночі водія, який віз підозрілий мішок

Патрульні виявляють у громадян речовини, схожі на наркотичні

Уночі 27 квітня екіпаж Патрульної поліції Дніпра виявив у Самарському районі підозрілого громадянина. Той, побачивши поліцейських, занервував та намагався уникнути з ними зустрічі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

Патрульні зупинили чоловіка, поспілкувались та провели поверхневу перевірку. У нього виявили 19 сліп-пакетів із речовиною, схожою на наркотичну.  На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила сліп-пакети у присутності понятих. Громадянина доставили до відділку поліції.

Учора на Запорізькому шосе екіпаж зупинив водія ВАЗ 21043 за порушення ПДР. Під час поверхневої перевірки транспортного засобу в салоні авто під водійським сидінням поліцейські виявили мішок, в якому була велика кількість сліп-пакетів із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила у присутності понятих 27 сліп-пакетів із вказаною речовиною. З чоловіком працюють слідчі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Гроші на ЗСУ чи в кишеню? У Дніпрі посадовців підозрюють в розтраті мільйонів на забезпеченні військових частин

8,5 млн грн збитків на забезпеченні військових частин: посадовці Дніпровської міської ради отримали підозри

Монокуляри нічного бачення, тепловізори, генератори та інше майно було придбане за завищеним цінами. Крім того, якісні та технічні характеристики поставленого товару не відповідали заявленим у договорах. Що загрожує посадовцям Дніпровської міської ради за скоєне – читайте за посиланням.

Читайте також: У центрі Дніпра з’явилися ворожі шеврони з триколорами: подробиці

У центрі Дніпра активісти вимагають демонтувати пам’ятник Герою Радянського Союзу Василю Маргелову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна". Як на ньому опинилися ворожі шеврони – читайте та дивіться за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися