Ремонт переїзду на Фабра в Дніпрі: що роблять та коли завершать

У Дніпрі завершують ремонт аварійного трамвайного переїзду на розі просп. Лесі Українки та вул. Андрія Фабра

У Дніпрі добігає кінця ремонт аварійного трамвайного переїзду на розі просп. Лесі Українки та вул. Андрія Фабра. Він триває вже 2 тижні. Сьогодні, 29 квітня, останній день робіт – укладають  асфальт. До цього ремонтники замінили шпали, баласт та рейки. Замість бруківки використали залізобетонні плити за шпальною технологією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Ця ділянка вже давно потребувала ремонту через зношеність від постійного потоку транзитного автотранспорту. Цей ремонт має забезпечити безаварійну експлуатацію протягом 10-15 років. Загальна довжина колії, яку ремонтують, разом з підхідними ділянками – 74 метри", - прокоментував Нікіта Керенцев, провідний фахівець КП "Дніпровський електротранспорт" Дніпровської міськради.

"Дуже добре, що ремонтують. Це потрібно робити. Люди мають користуватися транспортом в нормальних, зручних умовах. Гадаю, різницю відчують, як пасажири трамваю, адже він рухатиметься плавніше, так і автомобілісти", - поділилась дніпрянка пані Віра.

Сьогодні, поки тривають роботи, ще діятимуть зміни в роботі громадського транспорту на деяких маршрутах:

– тролейбуси №1, "А" працюватимуть за оперативними розкладами і здійснюватимуть об’їзд через перехрестя вул. Святослава Хороброго та вул. Воскресенської;

– тролейбуси №4 призупинять свою роботу;

– тролейбуси №5 здійснюватимуть об’їзд через перехрестя просп. Олександра Поля та просп. Лесі Українки;

– автобуси №113 здійснюватимуть об’їзд через перехрестя вул. Святослава Хороброго та вул. Воскресенської;

- з 8:00 до 17:00 трамваї №5 курсуватимуть від ж/м Західний через Залізничний вокзал – Центральний ринок до просп. Лесі Українки;

– з 8:00 до 17:00 трамваї №12 курсуватимуть від заводу Металовиробів до вул. Ігоря Сікорського.

Від завтра, 30 квітня, громадський транспорт курсуватиме за звичними маршрутами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Гроші на ЗСУ чи в кишеню? У Дніпрі посадовців підозрюють в розтраті мільйонів на забезпеченні військовихчастин

8,5 млн грн збитків на забезпеченні військових частин: посадовці Дніпровської міської ради отримали підозри

Монокуляри нічного бачення, тепловізори, генератори та інше майно було придбане за завищеним цінами. Крім того, якісні та технічні характеристики поставленого товару не відповідали заявленим у договорах. Що загрожує посадовцям Дніпровської міської ради за скоєне – читайте за посиланням.

Читайте також: У центрі Дніпра з’явилися ворожі шеврони з триколорами: подробиці

У центрі Дніпра активісти вимагають демонтувати пам’ятник Герою Радянського Союзу Василю Маргелову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна". Як на ньому опинилися ворожі шеврони – читайте та дивіться за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися