У Дніпрі група військових терміново оформила закордонні паспорти

У Дніпрі терміново оформили закордонні паспорти черговій групі військових

Українські військові продовжують опановувати нове озброєння та бойові навички за кордоном, щоб якісно використовувати їх на полі бою.

26 березня в одному з відділів ГУ ДМС у Дніпропетровській області вже вкотре терміново оформили закордонні паспорти групі наших бійців, які виїжджають за кордон на навчання. Про це повідомляє обласний главк міграційної служби України.

"Треба віддати належне дисципліні та порядку, який завжди притаманний українським військовим в будь-якій справі. У вкрай динамічному та злагодженому процесі міграційники та військові  у найкоротший термін оформили всі документи", – зазначили у відомстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Злочин стався ввечері 25 березня біля річки у Тернівському районі міста Кривий Ріг. Жінка гуляла з собакою, коли до неї підійшов невідомий чоловік та завдав декілька ударів кулаком в обличчя, після чого заволодів золотим ланцюжком. Потім намагався зґвалтувати. Чи вдалося це йому, та ким виявився злочинець – читайте за посиланням.

Читайте також: Забирають у людей та віддають на потреби ЗСУ: що робиться на Дніпропетровщині

Рибоохоронці Держрибагентства, продовжуючи здійснювати рибоохоронні рейди в умовах воєнного стану, тісно співпрацюють з обласними військовими адміністраціями та регулярно передають вилучені браконьєрські сітки, що перейшли у власність держави, на потреби українських захисників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

Опалення у Дніпрі відключать вже завтра: подробиці



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися