Забирають у людей та віддають на потреби ЗСУ: що робиться на Дніпропетровщині

Рибоохоронці Держрибагентства передали на потреби ЗСУ 135 км сіток

Рибоохоронці Держрибагентства, продовжуючи здійснювати рибоохоронні рейди в умовах воєнного стану, тісно співпрацюють з обласними військовими адміністраціями та регулярно передають вилучені браконьєрські сітки, що перейшли у власність держави, на потреби українських захисників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

Зокрема сітки передають для плетіння маскувальних засобів, які роблять наших бійців і техніку непомітними "привидами", облаштування фортифікаційних споруд з метою захисту життя та здоров’я військовослужбовців від нищівної дії дронів тощо.

Загалом від початку 2023 року рибоохоронними патрулями Держрибагентства на потреби ЗСУ передано понад 5 тисяч сітних знарядь лову загальною довжиною 135 км. З них майже 100 км – цьогоріч.

Найбільше сіток передали працівники Черкаського рибпатруля – 74 325 м, а також Сумського – 12 165 м та Дніпропетровського – 10 786 м.

"Маскувальні сітки – важливий елемент забезпечення безпеки та успішного виконання завдань ЗСУ. Здебільшого, завдяки наявності маскувальних сіток, наші військові мають змогу залишатися непоміченими та врятувати своє життя і техніку.

Під час війни будь-яка допомога може відіграти вирішальну роль, тож Держрибагентство продовжує активно підтримувати українських захисників і робити все можливе для того, щоб наша країна якнайшвидше звільнилася від окупантів", – зазначають у відомстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Місто Дніпро отримало партію автобусів з Італії

Результатом другого відрядження міського голови Дніпра Бориса Філатова до Мілана стали майже 40 автобусів. Про це мер міста повідомив у своїх соцмережах, інформує портал "Коментарі".

Читайте також: Опалення у Дніпрі відключать за два дні: подробиці

У Дніпрі через очікуване підвищення середньодобової температури опалювальний сезон планують закінчити 28 березня. Про це під час брифінгу 26 березня повідомив директор комунального підприємства "Теплоенерго" Андрій Клименко, інформує портал "Коментарі". Подробиці – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися