Рови, «зуби дракона» та майбутні вогневі точки з’являються на Дніпропетровщині

Будівництво фортифікацій на Дніпропетровщині триває

На Дніпропетровщині продовжують зміцнювати оборону. Одночасно ведеться робота на декількох напрямках. Задіяно десятки одиниць техніки та спеціалістів. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

На місцях майбутніх вогневих точок та бліндажів створюють щебеневі основи. Широко застосовуються залізобетонні конструкції. Зараз їх гідроізолюють, аби вберегти від негативного впливу дощової та стічних вод, випарень тощо. Такі споруди мають служити вправно, тримати оборону міцно і надійно, забезпечуючи захист військових. Все це передбачено проєктами Міноборони. 

"Викопали й більш ніж 42 км протитанкових ровів. Нарощуємо також число тетраедрів – спеціальних бетонних пірамід, яких вже встановили понад 11 тисяч.

Фортифікаційні споруди будують і в інших регіонах. Це вимога наших реалій. Це захист українців від ворожого війська, від окупантів", – наголосив очільник області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Коли завершиться ремонт трамвайних колій у Дніпрі – в міськраді прокоментували

У Дніпрі триває ремонт трамвайних переїздів на проспекті Богдана Хмельницького. Працюють одразу на трьох ділянках: на перехресті з вулицями Шинною, Л. Стромцова та Незалежності. На останній роботи фактично завершені. На вихідних на ділянці відкрили рух для автомобілістів, а також для автобусів та тролейбусів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міськради.

Коли буде завершено ремонт на інших ділянках – читайте за посиланням.

Читайте також: Мешканці житлового масиву в Дніпрі постійно скаржаться на ринок

Черговий по місту, за зверненнями місцевих, проінспектував ринок на ж/м Парус. Мета – контроль і підтримка належного санітарного стану. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

За словами заступника директора - начальника управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Дніпровської міськради Ярослава Криська, інспектування за скаргами містян проводять на регулярній основі. Що виявили цього разу – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися