У Дніпрі мешканці скаржаться на ринок: там провели перевірки

Мешканці житлового масиву в Дніпрі постійно скаржаться на ринок

Черговий по місту, за зверненнями місцевих, проінспектував ринок на ж/м Парус. Мета – контроль і підтримка належного санітарного стану. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

За словами заступника директора - начальника управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Дніпровської міськради Ярослава Криська, інспектування за скаргами містян проводять на регулярній основі.

"Сьогодні завітали на об’єкт, стосовно якого за останні два тижні надійшло 12 скарг від місцевих мешканців. Вони стверджують, що адміністрація ринку перемістила свій контейнер до їхнього двору і скидає сміття не лише у свої, а й у баки місцевих. Мешканців це не влаштовує. Вони вважають, що на прибудинковій території можуть розміщуватися лише їхні контейнери для побутових відходів. Оглянули ці контейнери. Перенакопичення сміття немає. Спеціалісти департаменту затребували в адміністрації ринку договір на утилізацію будівельних відходів. Подивимося чи цей договір охоплює увесь ринок чи лише певних суб'єктів господарювання. Робота на цій локації триватиме ще не один день. Повинен бути компроміс між мешканцями будинку і суб'єктами господарювання", — підсумував Ярослав Крисько.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

В ОВА показали, як виглядає Кам’янське після ночі

Дачний кооператив у Кам’янському, який потрощило внаслідок нічної ракетної атаки показав начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

"У тамтешніх оселях вирувало мирне життя. Місцеві вже почали приводити до ладу подвір’я після зими, готувалися обробляти городи.

Тепер частина будинків потрощена. Декілька – знищені. Усе – наслідки нічної російської атаки", – зазначає голова ОВА.

Читайте також: Агент рф у Дніпрі планував скоригувати ворожі ракети на військовий шпиталь та ТЕС. 22-річний чоловік вів переписку з представником російських спецслужб, надавав інформацію, за що отримував грошову винагороду. Масований ракетний удар по Дніпру міг статися саме через цього ворожого агента, та залишити без світла багато людей, а також призвести до страшних наслідків. Що буде навіднику та як його викрили – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися