Транспорт в міжнародному розшуку виявили у Дніпрі: хто був за кермом

Патрульні Дніпра виявили мотоцикл, що розшукує Інтерпол

19 березня у Центральному районі Дніпра патрульні зупинили водія мотоцикла Honda. Керував двоколісним 15-річний хлопець. Під час спілкування виявилося, що у неповнолітнього не має документів на вказаний транспортний засіб. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Патрульні перевірили він-код мотоцикла і з'ясували, що він перебуває у розшуку Інтерполом. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та матір підлітка для з'ясування усіх обставин, а також повідомили про вказаний факт ювенальну превенцію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: Що робиться у лісах Дніпропетровщини

У 2024 році в області висадили 2 млн саджанців та сіянців дерев. Загалом створили 252 га нових лісів. Про це повідомив заступник начальника ОВА Юрій Яндульський під час брифінгу, інформує портал "Коментарі".

Він нагадав, що під час воєнного стану мешканцям області заборонено відвідувати ліси. Виняток – військові, правоохоронці, лісівники та представники органів місцевої влади.

Читайте також: Внаслідок ДТП на Дніпропетровщині частина конструкції блокпосту впала на поліцейського управління патрульної поліції, який ніс службу.

Правоохоронець отримав тілесні ушкодження. Наразі співробітник поліції та водій автомобіля "Lexus" перебувають у лікарні, де їм надається необхідна медична допомога.

Вирішується питання про затримання порушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. ФОТО та подробиці ДТП – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися