Що робиться у лісах Дніпропетровщини

Мешканцям Дніпра та області нагадали про заборони

У 2024 році в області висадили 2 млн саджанців та сіянців дерев. Загалом створили 252 га нових лісів. Про це повідомив заступник начальника ОВА Юрій Яндульський під час брифінгу, інформує портал "Коментарі".

"Щойно дозволила погода, в області розпочали весняну лісокультурну кампанію. Роботи тривають за програмами Президента України "Зелена країна" та в межах громадської акції Держлісагентства "Створюємо ліси разом". Всього навесні в планах закласти понад тисячу гектарів. А це – 8 мільйонів дерев", – сказав Юрій Яндульський.

Він нагадав, що під час воєнного стану мешканцям області заборонено відвідувати ліси. Виняток – військові, правоохоронці, лісівники та представники органів місцевої влади.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: Внаслідок ДТП на Дніпропетровщині частина конструкції блокпосту впала на поліцейського управління патрульної поліції, який ніс службу.

Правоохоронець отримав тілесні ушкодження. Наразі співробітник поліції та водій автомобіля "Lexus" перебувають у лікарні, де їм надається необхідна медична допомога.

Вирішується питання про затримання порушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. ФОТО та подробиці ДТП – за посиланням.

Читайте також: Очні групи дитсадків планують відкрити у Дніпрі: хто та коли зможе потрапити

Дитсадки Дніпра, в яких немає укриттів та працюють дистанційно, зможуть відкрити очні групи у школах міста. Відповідне рішення було ухвалено Дніпровською міськрадою на 48-й черговій сесії, поінформували в профільному департаменті міськради. Початок освітнього процесу планують з 1 квітня. Групи запрацюють в 47-ми міських школах, які мають укриття. Подробиці – за посиланням.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися