На Дніпропетровщині водій «Лексуса» збив патрульного: що було далі (ОНОВЛЕНО)

Чоловік попередньо не впорався з керуванням та збив поліцейського

Сьогодні о 07:34 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась на автошляху М-30 Знам’янка-Луганськ-Ізварине, горить легковий автомобіль. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що водій легковика "Lexus RX 300" не впорався з керуванням та скоїв наїзд на бетонний блок. В результаті зіткнення легковий автомобіль спалахнув. Вогонь охопив моторний відсік та стрімко поширювався на салон транспортного засобу.

Внаслідок ДТП постраждало 2 людини: водій транспортного засобу та співробітник Національної поліції, на якого було здійснено наїзд.

Займання ліквідовано о 08:02.

До місця виклику залучено 5 рятувальників та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

ОНОВЛЕНО: За даними поліції Дніпропетровщини, ДТП сталося на блокпосту. Внаслідок ДТП частина конструкції впала на поліцейського управління патрульної поліції, який ніс службу.

Правоохоронець отримав тілесні ушкодження. Наразі співробітник поліції та водій автомобіля "Lexus" перебувають у лікарні, де їм надається необхідна медична допомога.

За даним фактом слідчим відділення поліції № 6 Кам’янського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про затримання порушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні громадський транспорт Дніпра буде курсувати зі змінами

21 березня 2024 року вносяться зміни в роботу громадського транспорту. Зупинки деяких тролейбусних та автобусних маршрутів залишаються без змін, проте через здійснення об'їзду час поїздки збільшено. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

Зміни пов'язані з ремонтом аварійних трамвайних переїздів по просп. Богдана Хмельницького. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Очні групи дитсадків планують відкрити у Дніпрі: хто та коли зможе потрапити

Дитсадки Дніпра, в яких немає укриттів та працюють дистанційно, зможуть відкрити очні групи у школах міста. Відповідне рішення було ухвалено Дніпровською міськрадою на 48-й черговій сесії, поінформували в профільному департаменті міськради. Початок освітнього процесу планують з 1 квітня. Групи запрацюють в 47-ми міських школах, які мають укриття. Подробиці – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися