Небезпеку вночі у Дніпрі виявили патрульні

Патрульні виявляють нетверезих водіїв

Сьогодні вночі у Самарському районі  екіпаж зупинив водія автомобіля Renault. Під час перевірки документів виявилося, що він обмежений у праві керування. Також у чоловіка помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Дніпропетровщини.

Водій пройшов освідування у встановленому законом порядку за допомогою Драгеру. Результат підтвердив, що він нетверезий — 1,49 проміле алкоголю в його крові. На чоловіка склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп'яніння) та ч.3 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування) КУпАП.

Цієї ж ночі на вулиці Данила Нечая патрульні зупинили водія Daewoо. Інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Драгер підтвердив, що він нетверезий —1,68 проміле алкоголю в його крові. На чоловіка патрульні склали протокол за  ст.130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП.

В обох випадках поліцейські відсторонили вказаних кермувальників від керування авто.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Поліція розшукувала чоловіка з Нікопольщини з 1 квітня. Чоловіка знайшли – він став жертвою жорстоко вбивства. Що зробив з ним 32-річний мешканець того ж району – читайте за посиланням.

Читайте також: На Дніпропетровщині є вакансії з відстрочкою від мобілізації

На роботу запрошують відповідальних та амбітних працівників Дніпропетровська філія "Газмережі" має вакансії для перспективних фахівців, які бажають розвиватися та зростати разом із компанією. Дніпропетровська філія "Газмережі" гарантує офіційне працевлаштування, стабільну і своєчасну виплату заробітної плати, зручний графік роботи та відстрочку від мобілізації. В якому місті та на які вакансії запрошують на роботу – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися