Вбив та розчленував: що сталося на Дніпропетровщині

У Нікополі поліцейські затримали місцевого жителя за скоєння умисного вбивства з особливою жорстокістю

Чоловік завдав 67-річному потерпілому численні удари ножем, а коли жертва померла - розчленував тіло та виніс до затопленого кар’єра. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини

1 квітня до поліції надійшло повідомлення про зникнення безвісті жителя Нікопольського району. Заявниця повідомила, що вже декілька днів родич не виходить на зв’язок та про його місце перебування нічого не відомо.

Оперативники кримінальної поліції встановили, що зниклий став жертвою жорстокого вбивства. 27 березня близько 15-ї години між ним та 32-річним чоловіком виникла бійка, під час якої нападник схопив ніж та завдав потерпілому декілька ударів у груди та в обличчя. Від отриманих ран чоловік помер. Наступного дня, щоб приховати злочин, фігурант розчленував тіло та викинув його у водойму.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі нові табло відстежують не лише електротранспорт, а й автобуси

У Дніпрі встановлюють інформаційні табло нового покоління. Вони показують дані не тільки про рух трамваїв та тролейбусів, а й про автобусні маршрути. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспорту Дніпровської міської ради. Де їх встановлюють – читайте та дивіться за посиланням.

Читайте також: Весна прийшла у Дніпро: містяни діляться чудовими фото міста

У Дніпрі вже весна. Весна справжня, тепла, з квітами та теплими вечорами. Були у нас нещодавно і грози, що вже характерно для теплого сезону. Синоптики ж попереджають, що коливання температур в квітні все ж буде. А поки в місті тепло, то дніпряни діляться чудовими фото весіннього Дніпра. Дивіться за посиланням.

Де сьогодні у Дніпрі не буде світла: адреси

4 квітня у місті Дніпро відключатимуть світло споживачам на 9 та 12 годин. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт, повідомляють у ПрАТ "ПЕЕМ "ЦЕК".

Так,  4 квітня у м. Дніпро з буде подачу електроенергії буде припинено з 08:00 до 17:00 та з 08:00 до 20:00. Адреси – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися