На Дніпропетровщині зник чоловік: його шукають родичі

У Нікополі правоохоронці розшукують 67-річного Гаврилюка Григорія

Першого квітня до Нікопольського РУП із заявою про розшук звернулась жінка. Вона повідомила, що з 25 березня її родич, який мешкає в с.Кам’янське Нікопольського району, не виходить на зв’язок та про його місце перебування нічого не відомо. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровської області.

Прикмети: на вигляд 65-70 років, зріст 180 см, волосся сиве коротке з залисинами, сиві вуса.

"Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місце перебування Гаврилюка Григорія, 1957 року народження, прохання повідомити до Нікопольського районного управління поліції або за телефонами: 102, 0994902639, 0950750790", – наголошують в поліції.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вночі ворог атакував Дніпро та область "шахедами"

Сьогодні вночі російські війська атакували область шахедами. Наші сили ППО збили 9 безпілотників в Нікопольському, Дніпровському, Павлоградському, Синельниківському та Кам'янському районах, а також над самим Дніпром. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Чи є постраждалі, та що горіло через ворожі обстріли в Дніпрі – читайте за посиланням.

Читайте також: У громаді на Дніпропетровщині відбулося перейменування: активісти не задоволені

Активісти організації "Деколонізація. Україна" повідомили про перейменування вулиць у Петриківській громаді на Дніпропетровщині, інформує портал "Коментарі". Проте в організації не задоволені таким перейменуванням.

"Назви такі собі, що характерно для більшої частини області", – написали активісти.

Вже неодноразово вони наголошували на тому, що перейменування має на меті не лише позбутися всього радянського та російського, а ще й – вшанувати пам’ять сучасних героїв українсько-російської війни.

Як назвали вулиці у громаді на Дніпропетровщині – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися