У Дніпропетровській області згорів приватний будинок: є загиблі

У будинку знайшли обгоріле тіло чоловічої статі

У Дніпропетровській області вчора ввечері сталася пожежа — вогонь розігрівся в покинутому приватному будинку. В результаті пожежі загинула одна людина. Про це повідомили у прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася близько 17:30 в Покровському районі Кривого Рогу. Прибувши на місце події, рятувальники з'ясували, що вогонь спалахнув всередині приватного будинку.

"Вогонь знищив старе домашнє майно та пошкодив дах покинутого житла на загальній площі в 12 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі всередині будинку рятувальники виявили обгоріле тіло чоловічої статі", — розповіли в прес-службі ДСНС області.

Розбиратися, в результаті чого розгорівся вогонь, а також встановлювати особу загиблого будуть правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі пожежа на одній з тимчасових стоянок у Соборному районі міста повністю знищив легковик. Ще одна машина від вогню отримала ушкодження. Пожежа сталася близько 3:30 на тимчасовій стоянці на вулиці Набережній Перемоги — вогонь знищив автомобіль Mazda CX-5 і пошкодив ГАЗ-24. Загальна площа пожежі склала 10 "квадратів".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися