У Дніпрі на набережній зіткнулися легковики: постраждала одна людина

За попередньою інформацією, водій автомобіля Mitsubishi не впорався з керуванням і врізався в Daewoo Lanos

У Дніпрі вчора ввечері сталася дорожньо-транспортна пригода. Так, на набережній зіткнулися два легковики. В аварії постраждав чоловік. Про це пише місцеве видання "Інформатор".

Як стало відомо, подія сталася близько 21:00 на вулиці Набережної Заводської — там зіткнулися Mitsubishi і Daewoo Lanos. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mitsubishi не впорався з керуванням і врізався в Daewoo Lanos, який у момент аварії стояв біля огорожі на крайній правій смузі.

В результаті аварії постраждав одн чоловік — попередньо, він отримав травму голови, проте коли на місце приїхала "швидка", від госпіталізації громадянин відмовився. Причини того, що сталося, встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: на автодорозі зіткнулися рейсовий автобус і легковик. В аварії загинули дві людини.

Пригода сталася близько 15:00 на дорозі між селищем Вільне та містом Новомосковськ. За попередньою інформацією, аварія трапилася через те, що жінка-водій автомобіля Opel не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу. Там вже вона врізалася в автобус, який їхав за маршрутом Казначеївка — Новомосковськ. У момент ДТП в салоні автобуса перебувало 11 чоловік, включаючи водія.

Фото: Інформатор


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися