У Дніпрі біля багатоповерхівки підліток стріляв з пістолета: на місце викликали патрульних і слідчих

Копи помітили групу підлітків, один з яких викинув зброю в підвальне приміщення

У Дніпрі правоохоронці виявили 16-річного хлопця, який поряд з багатоповерхівкою стріляв з пістолета. Раніше хлопець вже привертав увагу правоохоронців. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, про стрілянину в поліцію повідомили місцеві жителі, які стали свідками події. Вже на місці копи помітили групу підлітків, один з яких викинув у підвальне приміщення пістолет.

"Хлопець зізнався, що робив з нього постріли. Правоохоронці повідомили про випадок ювенальної превенції і матері неповнолітнього, а також викликали слідчо-оперативну групу. Як виявилося, хлопець раніше вже порушував спокій громадян таким же способом", — розповіли в прес-службі патрульної поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, у Дніпропетровській області поліцейські затримали чоловіка, який на території гаражного кооперативу відкрив вогонь з пістолета.

"Під час огляду місця події були виявлені чотири гільзи від патронів і розкидані пляшки. Завдяки проведеним розшуковим заходам поліцейські встановили особу стрільця. Ним виявився 45-річний раніше судимий місцевий житель", — розповіли в прес-службі главку поліції.

Фото: прес-служба патрульної поліції області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися