Що зараз з водою в Дніпрі та області – коментар Лукашука

Комунальники працюють над відновлення водопостачання в області

Наразі обласний водоканал провів роботи з відновлення електропостачання для внутрішніх потреб. Здійснено запуск насосних станцій. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, інформує портал "Коментарі".

"Тож зовсім скоро, орієнтовно за 2 години, мешканці Кам'янського, Верхньодніпровська та Криничок будуть із водопостачанням, і години за 3 вода дійде і до мешканців правого берега Дніпра.

Комунальники працюють в оперативному режимі, аби всі наші громади та їх мешканці були  з водою", – написав голова облради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Де у Дніпрі не буде води: повідомлення водоканалу та мера Філатова

У зв’язку з відсутністю електропостачання КП ДОР "Аульський водовід" припинено водопостачання на нагірній частині міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Дніпроводоканал".

 "В зв’язку з недостатністю енергопостачання можуть бути проблеми з водопостачанням в нагорній частині міста (умовно Робоча, Фабра і т.д.).

До 21:00 міськводоканал впорається.

Будь ласка, наберіть трошки запасів води, але не потрібно це робити цілими ваннами.

Слідкуйте також за офіційними повідомленнями військової адміністрації та міськради", – написав міський голова Дніпра Борис Філатов.

Читайте також: Окупанти атакували Дніпро та область: деталі (ФОТО)

Від самого ранку в області лунали вибухи. Ворог атакував масовано різними видами озброєння та застосовував комбіновані типи ракет.

За даними начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, пошкоджені енергетичні об'єкти в Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському та Камʼянському районах. Від вибухової хвилі побиті вікна в будинках. Є перебої зі світлом та водопостачанням. Будуть введені графіки відключень.

На Дніпропетровщині – екстрені відключення світла: росіяни вдарили по ДніпроГЕС


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися