Що зараз відбувається в Дніпрі та області – коментар голови ОВА

Очільник області повідомив, що воду і світло споживачам вже вдалося повернути

В ефірі телемарафону "Єдині новини" голова ДніпрОВА Сергій Лисак розповів про наслідки масованої ворожої атаки.

"Дніпропетровщині дісталося, та попри все тримаємося. В першу чергу – завдяки нашій ППО.

В області вже вдалося повернути електропостачання в оселі місцевих мешканців. Увімкнули людям і воду, там, де були перебої.

Вдячний працівникам комунальних підприємств, енергетикам, які роблять усе, аби відновити потрощене агресором", – зазначив Лисак.

Він повідомив, що внаслідок обстрілу 50 тисяч абонентів залишилися без світла, 700 тисяч — без води. Упродовж ночі та ранку комунікації відновили.

Зі світлом та з водою вже всі абоненти, ситуація в області стабілізується. Кореспонденти портал "Коментарі" також повідомляють про те, що вода на правому березі Дніпра з’являється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Масований обстріл Дніпра та області: що відомо

Сьогодні вночі ворог атакував Дніпропетровщину ракетами і дронами. Вибухи чули мешканці Дніпра і області. Вночі начальник ДніпрОВА Сергій Лисак повідомив, що ворог атакував ряд обʼєктів критичної інфраструктури області.

Вже вранці він повідомив, що цієї ночі ППО збила над областю 10 безпілотників – у Павлоградському, Криворізькому, Дніпровському, Кам'янському районах. Над Дніпром знищили 4 ракети. Подробиці масованого обстрілу – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися