Погода в Дніпрі: рятувальники попередили про сильний вітер

Рятувальники попередили мешканців Дніпра та області про посилення вітру й пожежну небезпеку

У Дніпропетровській області сьогодні та наступні два дні триматиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки (5 класу). Про це повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Так, рятувальники оголосили попередження про посилення вітру на території регіону. За даними Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології, 8 липня вдень у м. Дніпро та місцями по області очікуються пориви північно-західного вітру до 15-20 м/с, що відповідає першому (жовтому) рівню небезпеки.

Тоді як завтра, 9 липня, синоптики прогнозують мінливу хмарність, відсутність опадів, а вітер північно-західний до 7-12 м/с. Температура вночі становитиме 13-18 градусів тепла, вдень – 25-30.

Схожа погода прогнозується і на 10 липня. Очікується мінлива хмарність, опадів не прогнозується. Вітер буде північно-східний, 7-12 м/с. А от температура повітря вночі досягне 13-18 градусів тепла і вдень – 27-32.

Нагадаємо, спекотна погода у Дніпрі продовжується: у регіональному центрі з гідрометеорології повідомили про три температурні рекорди за останні дні.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися