У Дніпрі послабили заборону: подробиці

Тепер алкоголь можна придбати в Дніпрі увесь час, крім комгодини

Дніпровська міська рада ухвалила рішення, яким послаблює заборону на продаж алкогольних напоїв у Дніпрі у вечірній час. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідне рішення Дніпровської міськради від 20 березня 2024 року.

Так, згідно рішення, внесено зміни до рішення міської ради від 23.05.2018 № 41/32, а саме змінено час заборони, викладений у п. 1 рішення, в такій редакції: "на час комендантської години в м. Дніпрі на період дії воєнного стану".

Тобто, продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міста Дніпра заборонено з 00:00 до 05:00 на період дії воєнного стану. Раніше цей час був в межах з 22:00 до 07:00.

Портал "Коментарі" також повідомляв:

Робота для дівчини у Дніпрі із зарплатою від 15 тисяч гривень

Під час війни багато студентів, випускників шкіл та просто молодих людей стикнулися з проблемою – що робити далі та ким працювати. Тому що у мирний час можна було планувати та заглядати наперед, а тепер деяким доводиться у прямому сенсі слова виживати та шукати спосіб заробітку у тих містах, куди занесла війна.

Журналісти порталу "Коментарі" розбиралися, чи важко молодій дівчині знайти роботу безпосередньо у нашому місті. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Очні групи дитсадків планують відкрити у Дніпрі: хто та коли зможе потрапити

Дитсадки Дніпра, в яких немає укриттів та працюють дистанційно, зможуть відкрити очні групи у школах міста. Відповідне рішення було ухвалено Дніпровською міськрадою на 48-й черговій сесії, поінформували в профільному департаменті міськради. Початок освітнього процесу планують з 1 квітня. Групи запрацюють в 47-ми міських школах, які мають укриття. Подробиці – за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися