Для Дніпра та області передали благодійну допомогу: хто отримає

Допомогу надали благодійники та міжнародні партнери

Технічне оновлення навчальних закладів триває. Дніпропетровщина отримала 420 потужних ноутбуків від благодійників та агентства міжнародного співробітництва Японії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника ДніпрОВА Сергія Лисака.

Це грантова програма від партнерів на облаштування цифрових освітніх центрів. Таких у регіоні створюють понад два десятки.

У новітніх інтерактивних хабах діти зможуть долучитися до онлайн-уроків й різних гуртків. Додатково займатися з вчителями, аби надолужити прогалини у знаннях. Будуть опанувати програмування, основи робототехніки та 3D-моделювання. Надані лептопи вже розподілили між громадами області.

"Окрім комп’ютерів, меценати планують передавати й інше обладнання. Зокрема, принтери, проєктори, зарядні станції та медіа панелі.

Вдячний за таку підтримку. Вона – для всебічного розвитку наших дітей", – зазначив очільник області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Агент рф у Дніпрі планував скоригувати ворожі ракети на військовий шпиталь та ТЕС. 22-річний чоловік вів переписку з представником російських спецслужб, надавав інформацію, за що отримував грошову винагороду. Масований ракетний удар по Дніпру міг статися саме через цього ворожого агента, та залишити без світла багато людей, а також призвести до страшних наслідків. Що буде навіднику та як його викрили – читайте за посиланням.

Читайте також: У центрі Дніпра знайшли гранату: подробиці

Під час земельних робіт у підвалі приватного будинку на проспекті Дмитра Яворницького, на глибині приблизно 3-4 метрів, було знайдено ручну осколкову гранату Ф-1 застарілого зразка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися