У Дніпрі та області з 1 квітня розпочала діяти заборона

На Дніпропетровщині розпочалися щорічні нерестові обмеження на вилов риби

Відучора в області діють обмеження на рибальство. Дозволене тільки любительське. Використовувати слід не більше двох гачків або спінінг з однією штучною приманкою. Максимальний улов – 3 кг. Та бонус – одна рибина. Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА, інформує портал "Коментарі".

Порушникам доведеться компенсувати заподіяну шкоду. Сплатити штраф до 680 грн. Та додатково – за кожну рибину. За плітку чи краснопірку потрібно віддати понад півтори тисячі гривень. А найдорожче обійдеться сом – більше 5 тисяч.

Тих, хто під час нересту займатиметься промисловим виловом, очікує кримінальна відповідальність. До 51 тисячі гривень стягнень або обмеження волі до 3 років, з конфіскацією знарядь та всього добутого.

Обмеження на Дніпропетровщині триватимуть до трьох місяців – в залежності від водойми. Максимальний строк їх дії – 30 червня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вночі ворог атакував Дніпро та область "шахедами"

Сьогодні вночі російські війська атакували область шахедами. Наші сили ППО збили 9 безпілотників в Нікопольському, Дніпровському, Павлоградському, Синельниківському та Кам'янському районах, а також над самим Дніпром. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Чи є постраждалі, та що горіло через ворожі обстріли в Дніпрі – читайте за посиланням.

Читайте також: У громаді на Дніпропетровщині відбулося перейменування: активісти не задоволені

Активісти організації "Деколонізація. Україна" повідомили про перейменування вулиць у Петриківській громаді на Дніпропетровщині, інформує портал "Коментарі". Проте в організації не задоволені таким перейменуванням.

"Назви такі собі, що характерно для більшої частини області", – написали активісти.

Вже неодноразово вони наголошували на тому, що перейменування має на меті не лише позбутися всього радянського та російського, а ще й – вшанувати пам’ять сучасних героїв українсько-російської війни.

Як назвали вулиці у громаді на Дніпропетровщині – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися