Що дніпрян чекає на Новий рік: ярмарки, безкоштовні концерти та Олег Скрипка

До Нового року у Дніпрі організували понад 300 різних святкових заходів, на яких виступлять українські зірки та народні колективи

У Дніпрі до Нового року готуються не тільки городяни, охоплені передсвятковою метушнею, але і мерія, яка підготувала для місцевих жителів понад 300 різноманітних святкових заходів. Весело провести час зможуть не тільки дорослі, але і діти — для них у парках обладнали чарівні локації і завезли яскравих звіряток. Крім того, у скверах вже поставили ялинки, біля яких у новорічну ніч відбудеться концерт. Журналіст порталу "Дніпро.Коментарі" дізнався, які сюрпризи приготували для дніпрян.

Ялинки і ярмарки

Чим ближче Новий рік, тим більше в місті ялинок. Зелені красуні вже стоять у парку "Зелений Гай", в парку ім. Глоби і Шевченко. Біля них на День святого Миколая, який традиційно святкується 19 грудня, проходили розважальні заходи для дітей. Власне, там же відбудуться масові гуляння в новорічну ніч.

“Ми вже який рік поспіль створюємо свято не тільки в центрі міста. Ялинки в районах теж стають епіцентрами святкування. Зокрема, ялинки будуть у парку ім. Шевченка, у сквері "Амурський парк", в сквері ім. Івана Старого, в парку "Зелений Гай", на оглядовому майданчику на вулиці Маршала Малиновського, на площі Єдності в Новокодакському районі. А також три ялинки в Самарському районі: у Самарської райради, у парку на вулиці Новгородській і в парку біля навчально-виховного комплексу №122, що знаходиться на Ігрені. А ще ялинка буде на бульварі Слави", — повідомив заступник міського голови Олександр Шикуленко.

Головна ялинка міста відкриється 21 грудня. Вона вже зараз сяє на площі Героїв Майдану, проте офіційно її презентують тільки в суботу. Городян чекає новорічний ярмарок, а також виступ української співачки Тоні Матвієнко. Початок концерту о 18:00.

До речі про ярмарки. Побувати на них городяни зможуть в різних куточках міста. Там же бажаючим будуть продавати зігріваючі напої, солодощі та сувеніри.

“У цьому році великий різдвяний ярмарок відкриється на Європейській площі. Він буде працювати з 21 грудня по 7 січня щодня з 18:00 до 20:00. Тут гостей чекає святкова програма, фотозони, світлові інсталяції і смачна їжа", — підкреслили в прес-службі Дніпровського міськради.

Безкоштовні концерти для дітей та дорослих

Подивитися на веселі новорічні казки дорослі і діти зможуть у рамках проекту "Народна філармонія". Так, з 19 по 25 грудня у віддалених частинах міста дніпряни зможуть безкоштовно подивитися на вистави "Вінні-Пух та його друзі", "Веселе сновидіння" і "Пригоди Сніговика". Детально ознайомитися з програмою заходів городяни можуть на сайті "Народної філармонії".

Повеселитися городян запрошують і на Католицьке різдво 25 грудня. На площі Героїв Майдану місцеві жителі з 16:00 до 21:00 можуть приєднатися до святкування Різдва Христового. Крім того, в парку ім. Шевченко їх чекає новорічний фестиваль "Різдвяні святкування", а в парку ім. Глоби — відкриття святкової ярмарки.

Власне, в новорічну ніч дніпрян розважатимуть діджеї та аніматори, які проведуть на сцені біля головної міської ялинки розіграш цінних призів. А ось напередодні Різдва, 6 січня, на площі виступить український співак Олег Скрипка.

“У новорічну ніч, 31 грудня, ми запрошуємо всіх городян на площу Героїв Майдану, щоб разом зустріти 2020-й рік. У програмі: виступ діджеїв, святкова програма, конкурси та розіграші призів. Напередодні Різдва, 6 січня, на площі Героїв Майдану дніпрян чекає святкова програма. Головний гість — Олег Скрипка, а ще — "Le Grand Orchestra", — наголосив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міськради Артем Нідєлько.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі проїзд в електротранспорті незабаром може піднятися до шести гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися