Дніпровська міськрада вирішила купити комунальну техніку на 12 млн гривень

Міськрада Дніпра вирішила оновити техніку, щоб підтримувати порядок на вулицях міста

Дніпровська міська рада планує витратити на 12 млн грн на оновлення парку комунальної техніки до кінця нинішнього року. Про це повідомляє "Інформатор Гроші".

У системі електронних закупівель "Рrozorro" з'явився тендер на закупівлю 9 підмітально-прибиральних машин. У тендері зазначено, що замовником є КП "Управління по ремонту та експлуатації автошляхів". Аукціон має відбутися 28 вересня, а техніка повинна з'явитися на вулицях міста вже до кінця 2020 року.

Підмітально-всмоктуюча система буде обладнана баком для сміття (обсяг – 560 л) і баком для води (150 л). Це означає, що сміття не буде змітатися до краю проїзної частини або в дощові лотки, а потрапить в спеціальний контейнер, який довезе його до місця вивантаження. Разом з тим, техніка оброблятиме поверхню водою, тим самим проводячи вологе прибирання вулиць. Ефективність збирання повинна становити не менше 12 000 кв. м. на годину.

У зимовий період до машин можна буде прикріпити снігоприбиральний відвал для розчищення доріг та тротуарів від великих заносів. Він буде розгрібати сніг одночасно на дві сторони. Крім цього, в комплекті йде розподільник протиожеледних реагентів, об'ємом не менше 240 л. Він дозволить боротися з ожеледицею на дорогах, обробляючи проїжджу частину піском, піщано-соляною сумішшю та іншими матеріалами проти ожеледиці.

Нагадаємо, депутати Дніпровської міської ради виділили 20 млн грн., які витратять на закупівлю 20 трамваїв і переобладнання 6 з них під місцеві шляхи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися