СБУ проводить обшуки у Дніпрі у справі про банкрутство облавтодору

Справу про банкрутство Дніпровського облавтодору порушив Офіс генпрокурора

Служба безпеки України (СБУ) проводить обшуки у Дніпрі в рамках кримінального провадження щодо протиправного поглинання та доведення до банкрутства дочірнього підприємства Дніпропетровський облавтодор. Про це йдеться в повідомленні пресслужби "Укравтодору".

Так, в повідомленні зазначено, що справу порушив Офіс генерального прокурора із заяви керівника "Укравтодору" Олександра Курбакова. Разом з тим у Державному агентстві автодоріг наголошую, що будь-які протиправні дії з поглинання підприємств "Укравтодору" і доведення їх до банкрутства неприпустимі.

Раніше "Дніпро.Коментарі" писали, що СБУ розслідує причетність однієї з фірм з Дніпра до фінансування сепаратизму. Згідно з даними оперативників СБУ, протягом 2018 року підприємці на замовлення місцевої влади розробили ряд проектів землеустрою на території Дніпра на загальну суму понад 28 млн грн.

Співробітники Служби безпеки зазначають, в рамках кримінального провадження вдалося з'ясувати, що після отримання оплати за договором учасники схеми перерахували понад 7 млн гривень на фіктивні підприємства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися