У Дніпропетровській області призначили нового керівника Нацполіції

Поліцію Дніпропетровської області очолив полковник поліції Анатолій Щадило

У Дніпропетровській області призначили нового керівника Національної поліції в регіоні. Ним став полковник поліції Анатолій Щадило, який раніше обіймав посаду тимчасово виконуючого обов'язки начальника ГУНП в Дніпропетровської області. Відповідний указ підписаний від 20 липня 2020 року. Передає місцевий портал "34".

Сьогодні, 21 липня, голова Національної поліції України Ігор Клименко представив особовому складу нового керівника області.

Нарада пройшла за участю голови Олександра ДніпрОДА Бондаренко, голови Дніпропетровської обласної ради Святослава Олійника, виконуючого обов'язки прокурора Дніпропетровської області Сергія Біжка і представників правоохоронних відомств та силових структур області.

Раніше "Дніпро.Коментарі" писали, що в Дніпро вчора, 20 липня, доставили важкопораненого бійця ООС. Хлопця доставили на військовому літаку, після чого відвезли до лікарні ім. Мечникова. Пораненого бійця вже оглянули лікарі. Офтальмолог розповіла, що хлопець не втратив зір, як передбачалося раніше, але лікування буде дорогим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися