У Дніпропетровській області представили нових голів районних обладміністрацій

Посади зайняли юрист, колишній голова фермерського господарства і голова центру надання адмінпослуг

У Дніпропетровській області сьогодні, 16 грудня, представили трьох нових керівників районних обласних адміністрацій. Посади зайняли юрист, колишній голова фермерського господарства і голова центру надання адмінпослуг (ЦНАП). Про це повідомили в прес-службі обладміністрації.

Так, головною Солонянської райадміністрації став юрист Василь Кінцевий, який раніше був головним спеціалістом-юрисконсультом юридичного відділу Шевченківської районної ради Дніпра. Межівський район очолив колишній голова фермерського господарства в селищі Новопавлівка Сергій Кутний. У свою чергу Васильківську райадміністрацію зайняла Олександра Кучкина, яка раніше очолювала місцевий ЦНАП.

"Раді представити жителям громад нових керівників районних адміністрацій. Сподіваємося, вони плідно і сумлінно будуть працювати для економічного, соціального та культурного розвитку Дніпропетровщини", — зазначила заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області понад 30 жінок отримали звання "Мати героїня". Разом з тим, дніпрянкам призначили грошову винагороду в розмірі 19 тисяч гривень.

Фото: прес-служба обладміністрації


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися