Вистрілили з РПГ у авто: у Дніпрі затримали банду, яку підозрюють у замаху на вбивство

У момент пострілу, в броньованому автомобілі Toyota Land Cruiser знаходилося дві людини

У Дніпрі поліцейські затримали учасників банди, яка підозрюється у замаху на вбивство. Так, чоловіки ще в січні цього року спланували та здійснили постріл з протитанкового гранатомета в автомобіль Toyota Land Cruiser, в якому перебував 46-річний водій і пасажир. Вибух не призвів до людських жертв тільки тому, що позашляховик виявився броньованим.

Як розповіли в обласному главку поліції, до злочину причетні чотири людини: вони спланували замах і розподілили між собою обов'язки. Копи з'ясували, що один з чоловіків був посередником між замовником і виконавцем, ще один — водієм. В банді також складався спостерігач, і, власне, стрілок, який здійснив постріл із зброї.

"Підозрюваних затримали під час спецоперації 23 грудня в Дніпрі. В салоні автомобіля в одного з чоловіків вилучили пістолет. Затримані — жителі Дніпра та Синельниково у віці 30-55 років. Двоє з них були раніше судимі за підготовку до вбивства і вимагання. За замах на умисне вбивство чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 15 та п. 5 ч. 2 ст. 115 КК", — розповіли в прес-службі Нацполиции.

За скоєння злочину громадянам загрожує довічне позбавлення волі.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області, щоб зупинити нетверезого водія, який не реагував на вимоги про зупинку, поліцейським довелося відкрити вогонь з табельної зброї.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися