Під Дніпром медики під час операції використовували препарат, через який померла жінка

Сім чоловік після операції поскаржилися на самопочуття — їх перевезли в обласну лікарню

У Дніпропетровській області правоохоронці проводять перевірки за фактом неналежного виконання медичними працівниками своїх професійних обов'язків. Так, в одній з лікарень Кам'янського з 17 по 19 грудня проводилися хірургічні операції із застосуванням певного препарату. Згодом у семи пацієнтів, які проходили медичні процедури, погіршився стан здоров'я.

Як розповіли в Кам'янському відділенні поліції, медики використовували препарат під час проведення хірургічних операцій. Потім, протягом трьох днів, сім пацієнтів поскаржилися на самопочуття, в результаті чого їх перевели в обласну лікарню. Вже там їх стан погіршився. Згодом одна з пацієнток померла.

Місцева преса припускає, що медики використовували неякісний препарат, який необхідний для неінгаляційного наркозу. Проте в поліції цю версію поки не підтверджують.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 140 ("Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником") КК України. Проводяться слідчі дії та встановлюються всі обставини події. Досудове розслідування триває", — повідомили в Кам'янському відділенні поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі поліцейські затримали учасників банди, яка підозрюється у замаху на вбивство. Так, чоловіки ще в січні цього року спланували та здійснили постріл з протитанкового гранатомета в автомобіль Toyota Land Cruiser, в якому перебував 46-річний водій і пасажир. Вибух не призвів до людських жертв тільки тому, що позашляховик виявився броньованим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися