У Дніпрі вночі горів житловий будинок: загинув 60-річний чоловік

Вогонь, що розгорівся на площі 60 "квадратів", знищив домашнє майно, пошкодив меблі та стіни будинку

В Дніпрі сьогодні вночі, 26 грудня, сталася пожежа, внаслідок якої загинув 60-річний чоловік. Пригода сталася на вулиці Горяній в Соборному районі міста — горів одноповерховий житловий будинок. Про це розповіли у прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, вогонь розгорівся в 00:41. Прибувши на місце пожежі, рятувальники встановили, що горить кімната в одноповерховому житловому будинку. Вогонь, що розгорівся на площі 60 "квадратів", знищив домашнє майно, пошкодив меблі та стіни будинку.

"Пожежу локалізовано о 1:28 і в 2:54 повністю ліквідовано. Під час ліквідації пожежі співробітники служби порятунку виявили тіло чоловіка 1959 року народження без ознак життя", — повідомили в прес-службі ДСНС області.

Що саме стало причиною виникнення вогню, встановлюватимуть правоохоронці.

fRX_SnabCKfwtX9L3cI12LfdK.jpg

sKYSwPKlblNxh9QSIC--32RxE.jpg

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області розгорілася серйозна пожежа в житловому будинку. В результаті події загинула одна людина. Подія трапилася в селищі Іларіонове Синельниківського району області. Прибувши на місце пожежі, рятувальники встановили, що горить одноповерховий житловий будинок — загорілася одна з його кімнат. Вогонь знищив домашні речі та меблі на площі у вісім квадратних метрів.

В цілому, в 2019 році в Дніпропетровській області сталося більше восьми тисяч пожеж. З них 933 загоряння сталося через необережне поводження з побутовими електроприладами.

Фото: ГСЧС області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися