У Дніпрі через п'яного водія на дорозі зіткнулися два легковики

Водій автомобіля ВАЗ протаранив легковик Renault, який знаходився попереду нього

У Дніпрі ввечері 25 грудня сталася дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися автомобілі ВАЗ і Renault. Згодом з'ясувалося, що один з водіїв перебував у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася на вулиці Донецьке шосе. За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ протаранив легковик Renault, який знаходився попереду нього. В результаті чого постраждав один з пасажирів авто — його забрала "швидка".

"Під час перевірки документів інспектори виявили відсутність поліса обов'язкового страхування у водія ВАЗ. До того ж, він мав ознаки сп'яніння. Громадянин погодився пройти тест з допомогою алкотестера. Результат — 2,03 проміле. Це в 10 разів більше дозволеної норми. На водія склали адміністративні матеріали за ст 130 КУпАП ("Водіння в стані сп'яніння") та ст. 126 КУпАП ("Відсутність страхового поліса")", — розповіли в прес-службі патрульної поліції області.

На місці події працював слідчий по ДТП.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі поліцейські затримали учасників банди, яка підозрюється у замаху на вбивство. Так, чоловіки ще в січні цього року спланували та здійснили постріл з протитанкового гранатомета в автомобіль Toyota Land Cruiser, в якому перебував 46-річний водій і пасажир. Вибух не призвів до людських жертв тільки тому, що позашляховик виявився броньованим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися