У Дніпрі троє чоловіків за допомогою троса і вантажівки намагалися вкрасти з люка кабель

Побачивши правоохоронців, громадяни спробували втекти, проте копи їх наздогнали

У Дніпрі поліцейські затримали громадян, які вночі в центральному районі міста намагалися вкрасти кабель. Зробити це їм не вдалося завдяки пильним місцевим жителям, які повідомлять про можливу крадіжку в поліцію.

Як повідомили в прес-службі патрульної поліції області, прибувши на місце події, копи виявили біля люка трьох чоловіків, а також вантажний автомобіль. Побачивши правоохоронців, громадяни спробували втекти, проте копи їх наздогнали.

"З'ясувалося, що вантажівка належить одному з чоловіків. Обстеживши територію, патрульні побачили неподалік ще кілька відкритих люків. Всередині були порізані кабелі. У одного з люків перебував буксирний трос, прикручений до кабелю. Ймовірно, таким чином вони планували витягнути з люків кабельну продукцію", — розповіли в патрульній поліції.

Згодом на місце події приїхала слідчо-оперативна група, а трьох чоловіків доставили у відділення поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі ввечері 25 грудня сталася дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися автомобілі ВАЗ і Renault. Згодом з'ясувалося, що один з водіїв перебував у стані алкогольного сп'яніння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися