Під Дніпром зіткнулися автобус і легковик: в аварії загинули дві людини

Аварія сталася через те, що жінка-водій автомобіля Opel не впоралася з керуванням

У Дніпропетровській області вдень 27 грудня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: на автодорозі зіткнулися рейсовий автобус і легковик. В аварії загинули дві людини, повідомили в прес-службі Національної поліції.

Як стало відомо, подія сталася близько 15:00 на дорозі між селищем Вільне та містом Новомосковськ. За попередньою інформацією, аварія трапилася через те, що жінка-водій автомобіля Opel не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу. Там вже вона врізалася в автобус, який їхав за маршрутом Казначеївка — Новомосковськ. У момент ДТП в салоні автобуса перебувало 11 чоловік, включаючи водія.

"Відомо, що в результаті зіткнення загинула водій автомобіля Opel 1994 року народження та її пасажирка 1996 року народження. Пасажирку автобуса, дівчинку 2005 року народження, з легкими травмами госпіталізували у лікарню", — зазначили в прес-службі поліції.

На даний момент встановлюються всі обставини події. На місці аварії працював слідчий по ДТП.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі сталася дорожньо-транспортна пригода: на дорозі зіткнулися автомобілі ВАЗ і Renault. Згодом з'ясувалося, що один з водіїв перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Фото: прес-служба Національної поліції області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися