У Дніпрі пожежа, яка розгорілася на стоянці, знищила іномарку

Від вогню також постраждав автомобіль ГАЗ

У Дніпрі пожежа, яка розгорілася вночі 28 грудня на одній з тимчасових стоянок у Соборному районі міста, повністю знищили легковик. Ще одна машина від вогню отримала ушкодження, повідомили в прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Так, пожежа сталася близько 3:30 на тимчасовій стоянці на вулиці Набережній Перемоги — вогонь знищив автомобіль Mazda CX-5 і пошкодив ГАЗ-24. Загальна площа пожежі склала 10 "квадратів".

"В результаті пожежі вогнем знищено автомобіль Mazda CX-5. Крім того, було пошкоджено лакофарбове покриття правого боку і праве бокове переднє скло і габарити автомобіля ГАЗ-24, який знаходився поруч. Загальна площа пожежі склала 10 квадратних метрів. Пожежу локалізовано о 3:43 і повністю ліквідовано о 4:24. Загиблих і постраждалих немає", — розповіли в прес-службі ДСНС області.

Причини виникнення вогню встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі сталася пожежа, внаслідок якої загинув 60-річний чоловік. Пригода сталася на вулиці Горяній в Соборному районі міста — горів одноповерховий житловий будинок.

Фото: прес-служба ДСНС області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися