У Дніпрі два грузина проникли в будинок і вкрали з неї золоті речі та парфуми

Затримати підозрюваних вдалося на трасі Харків — Київ

У Дніпрі правоохоронці затримали двох іноземців, які підозрюються в крадіжці. Так, два чоловіки проникли в будинок і вкрали з неї золоті речі, гроші і духи. Згодом виявити громадян вдалося на блокпосту в місті Лубни.

Як розповіли в прес-службі Національної поліції області, 26 грудня чоловіки проникли в будинок через вікно і вкрали цінні речі. Пізніше копи встановили автомобіль, на якому могли пересуватися підозрювані. Затримати їх вдалося на трасі Харків — Київ. Виявилося, що 35 - і 50-річні чоловіки — громадяни Грузії.

"За даним фактом слідчими Соборного відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України ("Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому"). Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Повідомлено про підозру. Злодіям загрожує позбавлення волі строком від 3-х до 6 років", — повідомили в прес-службі поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі поліцейські затримали громадян, які вночі в центральному районі міста намагалися вкрасти кабель. Зробити це їм не вдалося завдяки пильним місцевим жителям, які повідомлять про можливу крадіжку в поліцію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися