Під Дніпром затримали організатора неркобизнеса: вдома він зберігав речовини і 369 гаджетів

36-річний чоловік у своїй квартирі зберігав наркотики, обладнання для їх виготовлення, а також зброю

У Кривому Розі поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється в збуті наркотиків. Вдома він зберігав зброю, обладнання для виготовлення наркотичних речовин і 369 мобільних телефонів. Про це повідомили в прес-службі обласного главку поліції.

Як стало відомо, у своїй квартирі 36-літній чоловік організував незаконний бізнес — в ній він зберігав наркотики, обладнання для їх виготовлення, а також зброю.

"В ході обшуку працівники Покровського відділення поліції виявили три пістолети, п'ять магазинів до них, перегінний апарат, сім каністр з сировиною для виготовлення наркотиків, кухонні ваги, п'ять пакетів з фосфором, пробірки, колби, шприци та фасувальні пакети. Крім цього, було виявлено 369 мобільних телефонів, 31 планшет і 11 ноутбуків. Все виявлене направлено на експертне дослідження", — повідомили в поліції Дніпропетровської області.

За фактом організації незаконного бізнесу в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 ("Незаконное виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів з метою збуту") КК України.

Якщо в суді буде доведена вина чоловіка за ґрати він відправиться на строк до 10 років.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі поліцейські затримали громадян, які вночі в центральному районі міста намагалися вкрасти кабель. Зробити це їм не вдалося завдяки пильним місцевим жителям.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися