У Дніпропетровській області водій Daewoo збив колонку на автозаправці

Аварія сталася через те, що водій не впорався з керуванням на дорозі

У Дніпропетровській області на автозаправці сталася дорожньо-транспортна пригода — не впоравшись з керуванням, водій збив колонку. Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

Як стало відомо, подія сталася в Південному районі Кам'янського. Прибувши на місце аварії, рятувальники встановили, що водій автомобіля Daewoo Nubira збив колонку на автозаправці. За попередньою інформацією, сталося це через те що громадянин не впорався з керуванням.

До прибуття пожежно-рятувального підрозділу, працівники автозаправної станції самостійно зупинили витік палива. Пожежники змили розлиті паливно-мастильні речовини з майданчика АЗС. В результаті події ніхто не постраждав", — повідомили в прес-службі ДСНС області.

Встановлювати причини події будуть правоохоронці.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі пожежу, яка розгорілася на одній з тимчасових стоянок у Соборному районі міста, повністю знищила легковик. Ще одна машина від вогню отримала ушкодження. Пожежа сталася близько 3:30 на тимчасовій стоянці на вулиці Набережній Перемоги — вогонь знищив автомобіль Mazda CX-5 і пошкодив ГАЗ-24. Загальна площа пожежі склала 10 "квадратів".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися