У Дніпропетровській області легковик влетів у відбійник: є загиблі

Водій автомобіля "Таврія" не впорався з керуванням та в'їхав у дорожній відбійник

У Дніпропетровській області ввечері 1 січня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: водій, не впоравшись з керуванням, в'їхав у відбійник. Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

Як стало відомо, подія трапилася поруч з селом Бразолове Юр'ївського району. За попередньою інформацією, аварія трапилася через те, що водій автомобіля "Таврія" не впорався з керуванням та в'їхав у дорожній відбійник. Від отриманих травм водій легковика загинув на місці.

Відзначимо, що крім швидкої допомоги і поліцейських, на місці також працював наряд рятувальників. За допомогою спеціальних інструментів вони витягли тіло загиблого з деформованої машини.

Причину того, що сталося будуть встановлювати поліцейські.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Так, на дорозі зіткнулися рейсовий автобус і легковик. В аварії загинули дві людини.

Пригода сталася на дорозі між селищем Вільне та містом Новомосковськ. За попередньою інформацією, аварія трапилася через те, що жінка-водій автомобіля Opel не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу. Там вже вона врізалася в автобус, який їхав за маршрутом Казначеївка — Новомосковськ. У момент ДТП в салоні автобуса перебувало 11 чоловік, включаючи водія.

Фото: прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися