В Дніпропетровській області 1 січня сталося 18 пожеж: не обійшлося без постраждалих

Горіли квартира та будинок у Кривому Розі, в Магдалинівському районі та Дніпрі

У Дніпропетровській області за першу добу 2020 року рятувальники ліквідували 18 пожеж у житлових будинках. Зокрема, пожежа сталася в одній з багатоповерхівок Кривого Рогу, в селищі Котівка Магдалинівського району, а також в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра. Про це повідомили в прес-службі рятувальників області.

Так, у Кривому Розі 1 січня сталася пожежа в квартирі на другому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Всередині будинку, під час гасіння вогнища, рятувальники виявили чоловіка без свідомості. На щастя, в результаті події ніхто смертельно не постраждав.

"Врятованого господаря квартири, чоловіка 1977 року народження, госпіталізували в реанімаційне відділення Криворізької міської лікарні №7 з попереднім діагнозом: "отруєння продуктами горіння", — зазначили в прес-службі ДСНС області.

Ще одна пожежа сталася в Магдалинівському районі — там горів приватний житловий будинок. Під час гасіння вогнища рятувальники вивели на свіже повітря 83-річну жінку. Не обійшлося без пригоди і в Дніпрі, де розгорівся вогонь на вулиці Михайлова в Амур-Нижньодніпровському районі — пожежа сталася всередині одноповерхового житлового будинку.

"Вогнем знищено домашні речі та пошкоджено дах будинку на загальній площі в 150 квадратних метрів. Пожежу локалізували о 23:01 та ліквідували о 23:56. На пожежі отримала отруєння продуктами горіння і опік кисті руки господиня дому — жінка 1954 року народження", — розповіли в прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Кривому Розі на залізничному вокзалі поліцейські затримали місцевого жителя, який кидався на перехожих з ножем. Так, громадянин, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, наніс ножові поранення обличчя чоловікові і жінці.

Відео: ДСНС області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися