Під Дніпром до 15 років в'язниці засудили чоловіка, який жорстоко вбив колишню дружину

Громадянин взяв скляну пляшку і вдарив нею 14 разів екс-дружину по голові

У Дніпропетровській області засудили чоловіка, який жорстоко вбив свою колишню дружину. Так, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння громадянин побив жінку пляшкою по голові, після чого прихопив її мобільний телефон та прикраси і зник з місця злочину. Про це розповіли в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Як стало відомо, подія сталася ще у квітні 2018 року в місті Тернівка. Між раніше судимим чоловіком і його колишньою дружиною під час застілля спалахнув конфлікт. Не впоравшись з емоціями, громадянин взяв скляну пляшку і вдарив нею 14 разів екс-дружину по голові. Від отриманих травм потерпіла померла на місці. Після чого чоловік вкрав її телефон, а також золоті прикраси на суму майже 40 тисяч гривень і зник з місця злочину.

"Вироком Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області 28-річний громадянин визнаний винним у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 115 і ч. 4 ст. 187 КК України ("Умисне вбивство", "розбій"). Суд підтримав позицію Павлоградської місцевої прокуратури та призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна", — повідомили в прес-службі прокуратури області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Кривому Розі поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється в збуті наркотиків. Вдома він зберігав зброю, обладнання для виготовлення наркотичних речовин і 369 мобільних телефонів.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися