У Дніпрі 1 січня "замінували" вокзал: жартівникові загрожує до 6 років в'язниці

48-річний місцевий житель і заявив, що на території Центрального вокзалу знаходиться бомба

У Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, який 1 січня "замінував" вокзал. Повідомлення про можливий вибух він залишив без яких-небудь причин, розповіли в прес-службі Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як з'ясувалося, в поліцію зателефонував 48-річний місцевий житель і заявив, що на території Центрального вокзалу знаходиться бомба. На місце одразу виїхали медики, рятувальники, правоохоронці та кінологи з собаками. Обстеживши вокзал, ніяких небезпечних для життя предметів вибухотехніки не виявили.

"Завдяки проведеним оперативним заходам поліцейські встановили чоловіка, який зателефонував з власного мобільного телефону у поліцію і повідомив про замінування. Ним виявився 48-річний місцевий житель. Чоловік пояснив, що здійснив дзвінок без будь-яких причин. Слідчим відділом Дніпровського ВП внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 КК України ("Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності")", — повідомили в прес-службі Нацполиции області.

Якщо в суді буде доведена вина підозрюваного, за ґрати він відправиться на строк до шести років.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області правоохоронці затримали небезпечних злочинців, зачистили приміщення і оглянули автомобіль з метою виявлення зброї. Все це було частиною навчань з відпрацювання тактики і координації дій копів.

Фото: прес-служба Нацполиции



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися