У Дніпропетровській області горів житловий будинок і квартира: пожежники врятували чотири людини

Під Дніпром горіли два житлових будинки, в результаті чого рятувальникам довелося евакуювати людей

У Дніпрі ввечері 2 січня сталася пожежа в житловому будинку: на площі в 200 "квадратів" горів дах, перекриття будівлі, побутова техніка та домашні речі. Про це повідомили у прес-службі ДСНС в Дніпропетровській області.

Так, прибувши на місце пожежі, рятувальники встановили, що вогонь спалахнув всередині двоповерхового житлового будинку на вулиці Чаплинської в Самарському районі міста. Що стало причиною виникнення пожежі, поки невідомо. Всі обставини події встановлюють правоохоронці. На щастя, ніхто не постраждав.

Ще один вогонь розгорівся сьогодні вранці, 3 січня, в Кам'янському. Так, на вулиці Михайла Грушевського у Заводському районі горіла квартира на другому поверсі п'ятиповерхового будинку.

"Завдяки чітким і злагодженим діям рятувальників під час ліквідації пожежі врятовано чотири людини: чоловіки 1962 і 1973 року народження, а також жінки 1950 та 1975 року народження. Власника і жінку з сусідньої квартири передали співробітникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації у Кам'янську міську лікарню швидкої медичної допомоги", — розповіли в прес-службі ДСНС області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області за першу добу 2020 року рятувальники ліквідували 18 пожеж у житлових будинках. Зокрема, пожежа сталася в одній з багатоповерхівок Кривого Рогу, в селищі Котівка Магдалинівського району, а також в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра.

Фото / відео: прес-служба ДСНС області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися