У Дніпропетровській області копи затримали чоловіка, який намагався пограбувати магазин зброї

Спочатку громадянин намагався проникнути в магазин, а коли це не вийшло — переключився на сусідній

У Нікополі поліцейські затримали місцевого жителя, який два рази за ніч намагався пограбувати магазин. Зробити йому це не вдалося — до його нещастя спрацювала сигналізація і на місце приїхали копи. Про це повідомили в управлінні поліції охорони в Дніпропетровській області.

Як стало відомо, подія сталася близько 6:00 на вулиці Шевченка. Отримавши сигнал тривоги з охоронюваного об'єкта, на місце одразу приїхали правоохоронці.

"Правоохоронці помітили невідомого громадянина, який знаходився поруч з магазином, де спрацювала сигналізація. Як з'ясувалося, зловмисник спочатку намагався проникнути в магазин зброї. Зламавши ролет на вікно, чоловік побачив, що далі встановлені металеві грати, які зламати йому не вдалося. Однак він не розгубився і, пошкодивши віконне ролет сусіднього магазину, спробував проникнути всередину. Обидві спроби закінчилися невдачею.", — розповіли в управлінні поліції охорони.

Правоохоронці затримали невдачливого грабіжника — ним виявився місцевий 30-річний житель. Його доставили в Нікопольське відділення поліції.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Дніпрі поліцейські затримали громадян, які вночі в центральному районі міста намагалися вкрасти кабель. Зробити це їм не вдалося завдяки пильним місцевим жителям, які повідомлять про можливу крадіжку в поліцію.

Фото: прес-служба поліції охорони області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися