Вдарив ножем в груди і спину: під Дніпром до семи років тюрми засудили 50-річного чоловіка

Під час розпиття спиртних напоїв між приятелями виникла сварка

У Дніпропетровській області до семи років тюрми засудили чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння ледве не вбив свого товариша. Потерпілому громадянин завдав кілька ударів ножем у грудну клітку і спину. Про це повідомили в прес-службі прокуратури області.

Так, подія трапилася ще в січні 2018 року в Вільногірську. Під час розпиття спиртних напоїв між приятелями виникла сварка. Не впоравшись з емоціями, один з чоловіків взяв ніж і наніс товаришу два удари в груди і спину. На щастя, інцидент не призвів до трагедії, тому що потерпілому була надана медична допомога.

"Вироком Тернівського районного суду міста Кривого Рогу 50-річний громадянин визнаний винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15 і ч. 1 ст. 115 кримінального кодексу України (Незакінчений замах на вбивство"). Провину чоловік визнав частково. Обвинувачення підтримувалося Жовтоводської місцевою прокуратурою. Суд призначив громадянину покарання у вигляді семи років позбавлення волі", — розповіли в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що в Кривому Розі правоохоронці затримали трьох чоловіків, підозрюваних у жорстокому вбивстві. Так, 30 грудня, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вони забили до смерті сторожа ринку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися