У Кривому Розі поліція шукає батьків дитини, яку городяни знайшли у під'їзді будинку

Зараз дитина перебуває під постійним наглядом лікарів. Його життю нічого не загрожує

У Кривому Розі місцеві жителі та волонтери шукають матір новонародженої дитини. Малюка знайшли біля входу в під'їзд місцеві жителі — дівчинка лежала на підлозі, загорнувшись у старі речі. Про це повідомляє телеканал "Перший Міський".

Згодом на місце викликали швидку допомогу та поліцію. Дитину доставили в Криворізький міський клінічний пологовий будинок №1 в стані "середньої тяжкості". Зараз дівчинка знаходиться під постійним наглядом лікарів. Її життю нічого не загрожує.

За фактом події в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 135 ("Залишення в небезпеці") КК України. Зараз поліцейські, а також небайдужі місцеві мешканці шукають матір дитини, а також встановлюють обставини, при яких дівчинку могли залишити в під'їзді. Найближчим часом, якщо маму дівчинки не знайдуть, їй нададуть статус дитини, яка залишилась без батьківського піклування.

Раніше портал "Дніпро.Коментарі" писав, що за дві доби 2020 року в Дніпропетровській області з'явилося на світ 88 нових жителів. Майже порівну хлопчиків і дівчаток.

"На новорічні свята в пологових будинках області панує робоча атмосфера. Вже о 15:00 у першому обласному перинатальному центрі з'явився на світ перший новонароджений 2020 року. Всього за новорічну ніч в області народилося з десяток малюків", — розповіла головний акушер-гінеколог області Катерина Каїра.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися